Gezondheidscentrum “Het Gulden Hart” - Bakenbergseweg 72 in Arnhem

Tarieven

Kennismakingsgesprek - gratis
Ieder traject start met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek vindt plaats met het kind en tenminste één ouder/verzorger. Hierin wordt kennis gemaakt en de hulpvraag kort besproken. De kennismaking duurt in de regel ongeveer 50 minuten.

Coachingsessies en oudergesprekken - €85
Het tarief voor een standaard coachingsessie en oudergesprek is €85,-. Sessies en gesprekken duren standaard 50 minuten. Er wordt geen BTW verrekend.

Vergoeding

Om voor een tegemoetkoming van de verzekering in aanmerking te komen, kun je zelf contact opnemen met jouw verzekeringsmaatschappij. Indien er sprake is van een Persoonsgebonden Budget, kunnen de sessies daar wellicht in worden opgenomen. Zie www.pgb.nl voor meer informatie.

Verhindering

Indien bij verhindering de afspraak tenminste 24 uur vooraf wordt afgezegd, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Bij afzegging binnen 24 uur kan, afhankelijk van de omstandigheden, de tijd worden gefactureerd.

Tijdig verzetten van de afspraak is altijd mogelijk per email of telefonisch. Tijdens het coachen van kinderen wordt de telefoon van Claartje Kindercoaching niet opgenomen. Spreek in dit geval een bericht in op de voicemail.

Klik hier voor alle voorwaarden.

Vragen of opmerkingen?

Laat het weten via het contactformulier of mail naar info@claartjekindercoaching.nl.